Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Vacature Directeur Revion Arbeid

Revion Arbeid is een gespecialiseerd re-integratie bureau in oprichting en in opbouw voor complexe verzuimvraagstukken en arbeidsrevalidatie.

Wij hebben aandacht voor de plek en kwaliteit van werk in leven!

Door de unieke samenwerking met de moederorganisaties (Revalidatie Friesland, Basalt en Klimmendaal Revalidatiespecialisten) is Revion Arbeid in staat integrale revalidatie- en re-integratieconcepten samen te stellen. Daardoor kan Revion Arbeid ook in complexe situaties passende dienstverlening bieden.

Het toekomstig team van Revion Arbeid bestaat uit een directeur, een salesteam, revalidatieartsen, behandelaren/adviseurs en een planning & secretariaat. De dienstverlening vindt plaats in de 3 regio’s van de moederorganisaties (regio Friesland, regio Gelderland en regio Zuid-Holland) en zal voor de uitvoering ook 3 basisteams nodig hebben. De omvang wordt gekoppeld aan een meerjarig opbouwtraject. Revion Arbeid maakt in beginsel gebruik van de ondersteunende afdelingen van de moederorganisaties, zoals de financiële administratie, HR en ICT.

Voor deze mooie uitdaging zoeken wij per direct een ondernemende

Directeur Arbeid

32 – 36 uur per week

De directeur valt onder het bestuur van Revion Arbeid, maar kent een grote mate van zelfstandig- en verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen?
Je bent integraal eindverantwoordelijk voor Revion Arbeid. Je bouwt de ontwikkelrichting van de bestaande business case en het implementatieplan uit tot een meerjarig businessplan, waarbij je oog hebt voor professionele doorontwikkeling. Het is jouw opdracht om Revion Arbeid en haar huidige marktpositie naar een hoger niveau te tillen en groei te realiseren.

Netwerken opbouwen en onderhouden vind jij vanzelfsprekend. Je onderhoudt intensieve en collegiale contacten met de teams binnen de moederorganisaties en andere belangrijke stakeholders zoals verwijzers (medisch specialisten, bedrijfsartsen en samenwerkingspartners). Nieuwe ontwikkelingen vertaal je naar positionering in de markt.

Je geeft leiding aan 3 teams en legt verantwoording af aan het bestuur van Revion Arbeid. Je bent verantwoordelijk voor het organisatieresultaat, zowel inhoudelijk als financieel. Je inspireert en stimuleert jouw teams in hun zelfstandigheid, groei en ontwikkeling, zodat iedereen zich inzet voor het optimale resultaat.

Wie zoeken wij?
Je bent een ondernemer in hart en nieren. Daarnaast motiveer je en inspireer je jouw teams. Je bent kritisch naar anderen, maar ook kritisch naar jezelf en staat open voor feedback. Dit alles om het als persoon en als team continu beter te doen. Verder ben je (organisatie)sensitief, hebt gevoel voor verhoudingen in een medisch specialistische organisatie.

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, met ruime ervaring in een integraal verantwoordelijke managementpositie. Je hebt een sterke affiniteit met het werkveld. Je bent dan ook goed bekend met relevante landelijke en regionale ontwikkelingen en hebt een relevant netwerk. Je beschikt over uitstekende managerial en sales kwaliteiten, je bent organisatorisch sterk en in staat om medewerkers te inspireren en te motiveren.

Samenvattend werk je als directeur Revion Arbeid verbindend en constructief samen met zowel in- als externe partijen en je bent een motivator en een inspirerende en bezielende directeur.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat hebben wij te bieden?
Een mooie uitdaging waarin je de teams met betrokken en gemotiveerde collega’s verder kunt uitbouwen en laten groeien.

We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar. In het eerste jaar zal een evaluatiemoment plaatsvinden t.a.v. functioneren en bedrijfsmatige ontwikkelingen, daarin wordt besloten of het contract verlengd wordt.  Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen (indicatie salarisschaal FWG 75), waaronder vakantiegeld van 8,33%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.

Heb je vragen?
Solliciteren kan tot en met 12 augustus a.s., via mailadres; Revion@klimmendaal.nl

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 6 september a.s. in de ochtend, een eventueel 2e gesprek vindt plaats op maandag 19 september a.s. in de middag. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ronald Everaars (kwartiermaker Revion) op telefoonnummer 06-124 06 313

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.